Receptes antiaging

GASTRONOMIA I CIÈNCIA

Autor: Ruscalleda i Serra, Carme

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Receptes antiaging

Receptes antiaging

25,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLANETA
Publicación:
22/11/2012
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

No us perdeu aquest llibre de cuina ni els consells mèdics que l'acompanyen. Totes les receptes són d'execució fàcil i estan tècnicament ben detallades. Hi trobareu una llista de productes de temporada en forma de calendari d'aliments frescos per encarar la vida amb una alimentació saludable, saborosa, plaent i amb valors antiaging. « El secret de la gastronomia antiaging és …

No us perdeu aquest llibre de cuina ni els consells mèdics que l'acompanyen. Totes les receptes són d'execució fàcil i estan tècnicament ben detallades. Hi trobareu una llista de productes de temporada en forma de calendari d'aliments frescos per encarar la vida amb una alimentació saludable, saborosa, plaent i amb valors antiaging. « El secret de la gastronomia antiaging és utilitzar els productes de proximitat i de temporada elaborats segons els costums de cada regió. Gaudiu de manera sana de les receptes dels nostres avis cuinades amb les tècniques més capdavanteres». Dr. Manuel Sánchez« Nosaltres hi posem la part cuinada, ens inspirem en els productes de temporada i hi aportem el nostre estil culinari, que defensa els productes de proximitat, que practica un respecte màxim en la manipulació i cocció dels ingredients, amb l'objectiu que el resultat final, a taula, sigui atractiu, aromàtic, saborós, equilibrat, divertit i gastronòmicament molt plaent». Carme Ruscalleda i Raül Balam.
Leer más

Más libros de Ruscalleda i Serra, Carme

Más información del libro

Receptes antiaging

Editorial:
PLANETA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-1536-1
EAN:
9788466415361
Nº páginas:
0
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
260 mm
Ancho:
200 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, 1952) va obrir, juntament amb el seu marit Toni Balam, el seu propi restaurant, Sant Pau, el 1988. Des d'aleshores, ha rebut dues estrelles Michelin (1991 i 1996) i nombrosos reconeixements i premis: diploma de turisme de la Generalitat de Catalunya (1992), "Millor cuiner" de la guia Lo mejor de la Gastronomía (1995), "Restaurant de l'any" de la guia Gourmetour (1997), "Premio Nacional de gastronomía 1998", 3 sols (màxima qualificació) de la guia Campsa i Repsol, "Cuiner d'or 2000" segons Intxaurrondoko Gastronomi Elkartea, i "Premi Dona Emprenedora 2001" per la FIDEM. Seleccionada per representar la cuina catalana a l'Expo de Sevilla, Carme Ruscalleda ha publicat el llibre Deu anys de cuina al Sant Pau (1998) i és protagonista del llibre de Jaume Coll Carme Ruscalleda, del plat a la vida (2000).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar